torstai 6. marraskuuta 2014

Niskatyyny vanhasta säärystimestä

Lähetään nyt tän blogin kanssa liikkeelle tosi simppelistä. Ohjeessa on vain kolme osaa ja se sopii myös lapsille jos haluaa väsätä vaikkapa isoäidille joululahjaa. 

Tyhjennettiin pari viikkoa sitten meidän kaappeja ja huomasin, että mulla oli tosi paljon parittomia säärystymiä. Enhän mä ees käytä säärystimiä?? No, yks niistä oli tosi kivan näköinen ja kelasin ensin tehdä siitä neulatyynyn mut en halunnu alkaa leikkelemään ja ompelemaan joten päästin itteni vähän helpommalla ja hyvä niin koska tää näyttää sairaan hyvälle mun muiden tyynyjen joukossa.

Eli mitä tarvitset:

- säärystimen 
- silkkinauhaa 
- täytevanua
- sakset


1. Leikkaa silkkinauhasta sopivan kokoinen pätkä ja solmi se ensin umpisolmuun ja sitten rusetiksi säärystimen toiseen päähän.


2. Ala täyttämään säärystintä. Sopiva määrä on se mikä sinusta tuntuu ja näyttää parhaalta. Kannattaa kokeila tyynyä konkreettisesti niskan taakse, jotta tiedät milloin tyyny on parhaimmillaan juuri sinun niskallesi.


3. Tee sama umpisolmurusetti yhdistelmä toiseenkin päähän ja olet valmis. Helppoa ja yksinkertaista, mutta kaunista ja toimivaa. 



Vinkki: vanua ei välttämättä tarvitse ostaa kaupasta uutena. Itse tyhjensin koiran lelun joka oli mennyt rikki liian rajusta leikkimisestä. Talossasi lojuu varmasti vanhoja pehmoleluja, koristetyynyjä tai muuta vastaavaa jotka ovat rikkoutuneet tai eivät vain ole enää käytössä. Rohkeasti nurkkia penkomaan ja kierrätys kunniaan!




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti